NAViDocs, de oplossing voor automatische factuurherkenning en -verwerking.

NAViDocs is heel eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Geen lange implementatietrajecten maar direct aan de slag. Dat is NAViDocs. Wilt U weten wat U kunt besparen en wat NAViDocs voor uw organisatie kan betekenen? We zetten een aantal zaken op een rijtje, zodat de keuze voor NAViDocs makkelijk genomen kan worden

images

Mail, scan of app

U ontvangt steeds meer facturen digitaal als email bijlage, hyperlink, etc. NAViDocs brengt uw digitale documenten zoals facturen, bonnetjes, correspondentie, etc. maar ook uw papieren documenten samen in een overzichtelijke administratie


images

Automatische herkenning

Scan uw papieren document in, ontvang documenten in uw mailbox of lever ze aan via een App. NAViDocs herkent de documenten automatisch met behulp van OCR (Optical Character Recognition) en herkent de structuur van uw ingevoerde file. Dit alles op basis van uw wensen.

Door het zelf-lerend vermogen van NAViDocs wordt de er steeds meer herkend. Alle kenmerken worden uitsluitend in NAViDocs ingesteld. Is de layout van de inkoopfactuur veranderd? Dit is voor NAViDocs geen probleem. Correspondentie, afschriften, contracten, visitekaartjes, alles kan worden verwerkt door NAViDocs


images

Verwerking op maat

Bij NAViDocs wordt alles in een centraal systeem geregeld, Hierdoor hoeven stamgegevens slechts 1 keer te worden ingevoerd waardoor er minder kans op onjuiste data optreedt en gegevens overal en eenvoudig opvraagbaar zijn.

Nadat facturen zijn herkend en gecontroleerd kunnen ze automatisch worden verwerkt. Door verwerking wordt het grootboek direct bijgewerkt Omdat het ook voorraadbeheer deel uitmaakt van NAViDocs kunnen zowel kostenfacturen en logistieke facturen probleemloos door NAViDocs worden verwerkt. Wanneer er meer wordt gefactureerd dan is geleverd, dan wordt dit direct gesignaleerd! Na verwerking zijn de facturen net als alle andere documenten in het digitale archief beschikbaar en te raadplegen.


images

NAViDocs is meer

NAViDocs is een extra module (= Add-on) die is toegevoegd aan Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision). Dit volwaardige ERP systeem vervangt uw huidige boekhoudsysteem en biedt bovendien de mogelijkheid om inkooporders vast te leggen, voorraden te beheren en verkooporders en facturen te maken. Daarnaast maken ook documentgoedkeuring, CRM (relatiebeheer), productieplanning, projectadministratie, telebankieren en eventueel servicemanagement deel uit van het systeem. Ook zijn er diverse koppelingsmogelijkheden met uw webshop en is integratie met Microsoft Office standaard.

NAViDocs kan on site of in de cloud worden gebruikt en kan worden aangeschaft of tegen een vast bedrag per maand worden gebruikt.

Indien gewenst kan NAViDocs volledig naar uw wensen worden aangepast en uitgebreid. Met andere systemen is dit vaak niet mogelijk. NAViDocs groeit met u mee. Van ZZP-er tot multinational.


NAViDocs
de oplossing voor Automatische Factuurherkenning en -verwerking

NAViDocs is heel eenvoudig te implementeren en te gebruiken. Geen lange implementatietrajecten maar direct aan de slag. Dat is NAViDocs. Wilt U weten wat U kunt besparen en wat NAViDocs voor uw organisatie kan betekenen? Vul hieronder ons contactformulier in en maak dan snel een afspraak voor een demonstratie van NAViDocs.