NAViDocs en partners.

Om de service en dienstverlening van NAViDocs optimaal te maken en te houden, werken wij samen met verschillende bedrijven binnen een breed netwerk. Dat resulteert in nog meer kwaliteit en efficiëncy. Met enkele gaan we partnerships aan.


images

Dysel Business Software

Dysel Business Software ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt wereldwijd software-oplossingen voor bedrijven actief in de inkoop, verkoop, verhuur en service van machines en materialen. Sinds de oprichting in 1985 hebben we honderden bedrijven in koel- en klimaattechniek, intern transport, grondverzet, landbouwmechanisatie en andere branches geholpen met onze equipment management software. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en diepgaande branchekennis, waardoor we weten wat er binnen uw bedrijf speelt. Onze compleet geïntegreerde, bewezen succesvolle standaardoplossing biedt inzicht in en controle over alle bedrijfsprocessen. Hierdoor kunt u efficiënter werken, kosten besparen en beslissingen nemen die uw business vooruit helpen.


images

Dynamics Dossier

Dynamics Dossier B.V. levert verzuimsoftware (VMS), dossieroplossingen en Dynamics NAV-consultancy. Met name voor arbodienstverleners, bedrijfsartsen en werkgevers die arbodienstverlening in eigen beheer hebben. Dynamics Dossier VMS, is software voor elektronische patiënten- en werknemersdossiers, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.


images

grEw-it

grEw-it richt zich op het ondersteunen van bedrijven bij het beheer en onderhoud van uw Microsoft Dynamics NAV. Wij gaan graag met u een langetermijnrelatie aan. We kunnen ons snel inwerken in uw bedrijfsvoering en problematiek.

grEw-it is gecertificeerd Microsoft Dynamics NAV-partner.

Wij zijn uw NAV-dealer in de regio Overijssel en Drenthe. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over wat het beste is voor u en uw Microsoft Dynamics NAV.


images

Adfocom Software BV

Met een team van ervaren professionals implementeren, optimaliseren en beheren we Dynamics NAV voor onze klanten. We realiseren ons dat ERP de levensader voor uw organisatie is, continuïteit is daarbij van groot belang. Als Adfocom tonen we betrokkenheid, hebben we korte communicatielijnen en beschikken we over een ervaren team van specialisten. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijfsprocessen efficiënt verlopen en niet in gevaar komen. Voor een optimaal gebruik van uw NAV-omgeving zijn we daarom constant op zoek naar partners met oplossingen die meerwaarde kunnen bieden voor onze klanten. Daarom zijn we blij met een oplossing als NaviDocs voor document- en factuurscanning. We hebben gemerkt dat er grote interesse is vanuit onze klanten en dat het ze helpt in het versnellen van hun factuurverwerking.


images

Uw Dynamics Partner

Uw Dynamics Partner uit Tilburg richt zich met een ‘totaaloplossing’, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (Navision), op verhuur- en/of servicebedrijven, die alle informatie eenvoudig en efficiënt willen registreren, beheren en nog belangrijker, deze informatie willen gebruiken voor zo efficiënt mogelijk aansturen van de bedrijfsprocessen. Doordat onze oplossing is ontwikkeld samen met bedrijven uit de branche sluit deze prima aan bij de bedrijfsprocessen in de branche.

Klanten en prospects stellen steeds meer eisen aan kwaliteit en snelheid waarmee informatie beschikbaar komt en wordt verwerkt. Hierdoor moet u steeds sneller kunnen reageren op een gebeurtenis of een vraag en wordt uw behoefte aan actuele informatie steeds belangrijker. Uw Rental & Services (als onderdeel van Microsoft Dynamics NAV) biedt u de mogelijkheid om de machines in uw huurvloot en machines die eigendom van de klant zijn, te registreren en snel de beschikbaarheid te kunnen controleren. Eenvoudig contracten vastleggen en factureren op basis van deze contracten bespaart veel tijd van uw medewerkers. Storingen, onderhoud en keuringen worden geregistreerd en vervolgens via het ‘(grafisch) medewerker-planbord’ toegewezen aan een medewerker. ‘Papierloze’ aansturing van de medewerker is hierbij mogelijk via laptop, tablet of telefoon en nog belangrijker, de medewerker koppelt verbruik en uren direct terug op de werkorder, waarbij facturatie gekoppeld is aan een eventueel aanwezig contract. Service en onderhoud op klantmachines wordt op een zelfde wijze geregistreerd waardoor u de klant altijd kunt voorzien van de actuele technische en financiële status van zijn machines en u de klant kunt adviseren in de beste oplossing voor wat betreft de inzet van machines

De medewerkers van Uw Dynamics Partner hebben reeds vele jaren ervaring met bedrijven die actief zijn in de verhuur- en servicebranche en kunnen u ondersteuning bieden bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en administratie.


images

System Care

System Care specialiseert zich in Microsoft Dynamics applicaties. Wij leveren en implementeren Dynamics NAV, Dynamics CRM en Office 365 en bieden dit gezamenlijk als één pakket aan. Het belangrijkste voor ons is een optimale samenwerking met onze klanten, leveranciers van Add-ons en bijpassende front- en back office programmatuur. Dit alles om een werkomgeving te realiseren naar ieders tevredenheid. Zoals wij ook zeer tevreden zijn met de implementatie van NAViDocs bij onze klanten!